Έρχεται αναβάθμιση για το Wii U

Έρχεται αναβάθμιση για το Wii U
Όπως ενημέρωσε ο αγαπητός Iwata στο Nintendo Direct της περασμένης εβδομάδας, έπεται σύντομα μεγάλο system update για το Wii U το οποίο θα μειώσει τους χρόνους φόρτισης (loading times) της κονσόλας και θα εισάγει μερικές νέες λειτουργίες, που θα αφορούν κυρίως στην αυτόματη εγκατάσταση software χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να διακόψει το παιχνίδι του.Ωστόσο, μια τέτοια αναβάθμιση χρειάζεται προετοιμασία κι έτσι η Nintendo έχει προγραμματίσει έκτακτο maintenance για τις online υπηρεσίες της, το οποίο θα ξεκινήσει σήμερα το βράδυ στις 23:00 και θα τελειώσει περίπου στις 05:00, ξημερώματα Τρίτης. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο maintenance δεν θα επηρεάσει μόνο τις υπηρεσίες του Wii U, αλλά και των Wii, 3DS και DS.

Επίσης ξέρουμε σύμφωνα με επίσημο Facebook post, ότι μετά το update στην Αμερική, θα γίνει το launch του Wii U Virtual Console. Υποθέτουμε πως θα τιμηθεί δεόντως και η Ευρώπη σύντομα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC