Ήρθε το Hatebook!

hatebook_627_355

Η νέα ιστοσελίδα που σίγουρα θα φέρει το χαμόγελο σε κάθε κατσούφη και γκρινιάρη αφού εκεί, μπορεί να βρει όμοιούς του.Μπορεί το Facebook να είναι η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα στην οποία κάθε χρήστη μπορεί να βρει τους φίλους του και να σχολιάσει τις δραστηριότητές τους. 

Το Ηatebook είναι στην ουσία ο κακός αδερφός του Facebook το οποίο είναι  ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που μισούν τα κοινωνικά δίκτυααντικοινωνικούς!

Έτσι λοιπόν στο Ηatebook ο χρήστης μπορεί να κάνει και να πει οτι δεν του επιτρέπεται στο Facebook, όπως για παράδειγμα να αναρτήσει τα ψέματα κάποιου και να δώσει τη δική του εκδοχή της αλήθειας καθώς επίσης και να ανεβάσει τα μυστικά και τις χειρότερες φωτογραφίες των φίλων του που δεν συμπαθεί.

Τέλος, στα group που έχουν δημοιουργηθεί μπορεί ο κάθε χρήστης να πει την άποψή του  κατά των Χριστουγέννων, της γιορτής του Aγίου Βαλεντίνου καθώς και πολλών άλλων εορτών που πολλοί χρήστες μισούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC