Αλλαγές στο περιβάλλον των Google Maps προσεχώς.

Αλλαγές στο περιβάλλον των Google Maps προσεχώς.

gmapsΌπως μας ενημερώνει το δημοφιλές blog, Google Operating System, η Google ετοιμάζει σημαντικό ανασχεδιασμό στη δημοφιλή υπηρεσία Maps.

Στις εικόνες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα, εντύπωση δημιουργεί η απουσία της χαρακτηριστικής πλευρικής κάθετης στήλης, που έχει ως αποτέλεσμα οι χάρτες να εμφανίζονται σε πλήρες μέγεθος.Οι πληροφορίες όπως φαίνεται θα εμφανίζονται υπό τη μορφή καρτελών στα πρότυπα της υπηρεσίας Google Now ενώ μία από τις νέες δυνατότητες αναμένεται να είναι ο περιορισμός των τοπικών αποτελεσμάτων μιας αναζήτησης σε μέρη που έχουν κορυφαίες αξιολογήσεις ή που έχουν προτείνει φίλοι σας από τα Google+ circles. Με επίκεντρο πάντα το χάρτη, η Google κάνει πιο λυτό το περιβάλλον των Google Maps ενώ το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα των μεγάλων δρόμων φαίνεται να αλλάζει σε πορτοκαλί.
Δημοσιευμένη Εικόνα
Τα αποκαλυπτήρια των νέων Google Maps θα τα δούμε κατά πάσα πιθανότητα στο συνέδριο Google I/O το οποίο διεξάγεται από τις 15 έως τις 17 Μαΐου.
Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC