Ανοίγοντας την αυλαία για τα κορυφαία Xiaomi 13 & 13 Pro -H εμβληματική συνεργασία με τη Leica

Ανοίγοντας την αυλαία για τα κορυφαία Xiaomi 13 & 13 Pro -H εμβληματική συνεργασία με τη Leica

Πολυαναμενόμενες και πολλά υποσχόμενες… Κυρίες και κύριοι, οι νέες συσκευές της flagship σειράς Xiaomi 13 έφθασαν και στην Ελλάδα!

Πρόκειται για δύο masterpieces, που έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα της φωτογραφίας στα smartphones. Αγγίζουν την κορυφή σε ποιότητα και επιδόσεις, ενώ η αξεπέραστη σχεδίασή τους αποτελεί το πιο latest inspo. Tα Xiaomi 13 & Xiaomi 13 Pro, με λειτουργίες που σχεδιάστηκαν σε στενή συνεργασία με τη Leica, αποκαλύπτουν την επόμενη ημέρα στο digital imaging!

Xiaomi 13 – Καινοτομία που εντυπωσιάζει…
Με trendy χαρακτήρα, mainstream διάθεση, full-speed ευελιξία και elegant outfit. Δεν θα μπορούσαμε να σκιαγραφήσουμε πιο πειστικά την προσωπικότητα του νέου Xiaomi 13. Έρχεται σε δύο αποχρώσεις, Black και Flora Green και οθόνη άψογης ευκρίνειας OLED, με ανάλυση FHD+ και διαγώνιο 6,36 ιντσών.

Και τώρα περνάμε στο καλύτερο, με το prestige της Leica… Το νέο Xiaomi 13 διαθέτει επαγγελματικό οπτικό φακό για δύο στυλ φωτογραφίας και τηλεφακό 75mm. Η οθόνη Pro HDR με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο σας χαρίζει μία καθηλωτική «ματιά» με εξαιρετικές αντιθέσεις. Και βέβαια, δεν μπορούμε να μην προσμετρήσουμε στα «συν» και τον κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2, που χαρακτηρίζεται από αξεπέραστη ταχύτητα και maximum ενεργειακή απόδοση. Ανεξάντλητη είναι και η ζωντάνια της μπαταρίας, η οποία τροφοδοτείται από 67W HyperCharge με έναν ασύλληπτα γρήγορο φορτιστή inbox.

Xiaomi 13 Pro – Για τις πιο επαγγελματικές σας φωτογραφίες
H θρυλική Leica έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της και στο νέο Xiaomi 13 Pro. Ο επαγγελματικός φακός με τον ιδιαίτερα μεγάλο αισθητήρα 1” και τον αιωρούμενο τηλεφακό75 mm δίνουν το στίγμα της νέας εποχής. Η δυναμική οθόνη AMOLED 120 Hz αποκαλύπτει απίστευτες λεπτομέρειες σε κάθε κλικ!

Και εδώ κάνει αισθητή την παρουσία του ο πρωτοποριακός επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 2, ενώ η μπαταρία κυριολεκτικά δείχνει να μην τελειώνμει ποτέ… Οι δύο unique αποχρώσεις σε Ceramic Black και Ceramic White κάνουν το απόλυτο να δείχνει πιο γοητευτικό απο ποτέ.

Το νέο Xiaomi 13 Pro φαντάζει ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα. Αγγίζει την τελειότητα και πάει τα smartphones σε άλλο level. Σίγουρα θα σας ενθουσιάσει με τον αυθάδικα πειθαρχημένο χαρακτήρα του.

Για μια αληθινά premium εμπειρία
Πάντα με τη Xiaomi μας περιμένουν εκπλήξεις… Με την αγορά κάθε συσκευής Xiaomi 13 & Xiaomi 13 Pro μπαίνετε σε έναν κόσμο μοναδικών προνομίων και εξυπηρέτησης. Μπορείτε να παρακολουθήσετε workshop φωτογραφίας από τη Leica Akademie Greece (ισχύει για αγορά έως 31/03, με δικαίωμα συμμετοχής έως 30/04), αποκτάτε το «Trade in Voucher» €100 επιπλέον της αξίας της επιστρεφόμενης συσκευής σας μέσω Pandas (ισχύει για αγορά έως 31/03, με δικαίωμα εξαργύρωσης έως 30/04), 3 μήνες δωρεάν χρήση του YouTube Premium και 2TB αποθηκευτικό χώρο cloud στο Google One για 6 μήνες! Αποκλειστικά για το Xiaomi 13 ισχύει και η εξάμηνη εγγύηση για αντικατάσταση οθόνης!

Ανακαλύψτε νέους ορίζοντες στη δημιουργία και κάντε την καθημερινότητά σας… παιχνιδάκι με τις νέες συσκευές της ναυαρχίδας σειράς Xiaomi 13, που θα γίνουν το νέο σας εμπνευσμένο gadget. Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα Xiaomi Store σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο ηλεκτρονικό κατάστημα mistore-greece.gr, καθώς και σε όλα τα επίσημα σημεία πώλησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC