Απολύσεις σε New World Interactive και TinyBuild

Απολύσεις σε New World Interactive και TinyBuild

Οι απολύσεις στο χώρο των videogames συνεχίζονται χωρίς σταματημό και αυτή τη φορά αναφέρονται για τις New World Interactive και TinyBuild. Αρχικά, η ομάδα του Day of Infamy και των Insurgency που ανήκει και στην Embracer Group επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, αλλά ξεκαθάρισε πως και η Saber Interactive δεν θα κλείσει.

Ο αριθμός των απολύσεων στη Saber δεν έγινε γνωστός και η Embracer ανακοίνωσε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει όσους επηρεάζει αυτή της η απόφαση, η οποία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στα περισσότερα studios μετά την αποτυχία να εξασφαλίσει μία επένδυση 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Savvy Games Group. Από την άλλη, η TinyBuild, εταιρεία του Hello Neighbor, δήλωσε πως 10 έως 30 υπάλληλοι στα studios της στη Σερβία έχασαν τη δουλειά τους.

Μάλιστα, αποκαλύπτεται πως η ενημέρωση των απολυμένων έγινε την τελευταία στιγμή και αφού το τελευταίο διάστημα είχαν αρχίσει να κόβονται σιγά-σιγά όλα τους τα προνόμια (όπως τα μαθήματα σερβικών, για όσους τα χρειάζονταν).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC