Ευρυζωνικές λύσεις στην Ουκρανία από την Skylogic

Ευρυζωνικές λύσεις στην Ουκρανία από την Skylogic

H Eutelsat Communications ανακοίνωσε ότι η θυγατρική της στον τομέα των ευρυζωνικών επικοινωνιών, Skylogic, και η ουκρανική εταιρεία παροχής …

τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, Datagroup, προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας για την προσφορά ευρυζωνικών λύσεων σε επιχειρηματικούς και μεμονωμένους πελάτες στην Ουκρανία, στις οποίες περιλαμβάνεται και η ευρυζωνική υπηρεσία Tooway που παρέχεται μέσω του πρωτοποριακού δορυφόρου KA-SAT. 

Η ανακοίνωση έγινε στις 15 Ιουνίου στο Κίεβο, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κρατικό Κέντρο Ραδιοσυχνοτήτων της Ουκρανίας.

Από το Σεπτέμβριο, η Datagroup θα προσφέρει στους πελάτες λιανικής δορυφορικό Ίντερνετ κάτω από το εμπορικό σήμα Internet Boom. Οι χρήστες της υπηρεσίας θα μπορούν να έχουν διαρκή σύνδεση στο Ίντερνετ μέσω δορυφόρου, με ταχύτητες που φτάνουν τα 10 Mbps στη λήψη (downstream) και τα 4 Mbps στην εκπομπή. Ο τερματικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα μικρό δορυφορικό πιάτο (77 cm) και ένα κομψό μόντεμ, το οποίο συνδέεται σε υπολογιστή PC ή Mac, μέσω καλωδίου Ethernet.

Οι επιχειρηματικοί πελάτες θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες υψηλότερου ρυθμού μετάδοσης και/ή καλύτερης ποιότητας, ώστε να καλύπτουν ανάγκες όπως η υλοποίηση ιδιωτικών δικτύων, η παροχή ευρυζωνικής πρόσβασης σε μεγάλους οργανισμούς κι επιχειρήσεις, η δημιουργία εναλλακτικής όδευσης για λόγους εφεδρείας και η εξ αποστάσεως παρακολούθηση μηχανών (SCADA). Για τις υπηρεσίες αυτού του τύπου, ο KA-SAT θα προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα δορυφορικής επικοινωνίας, το οποίο θα αυξάνει την ταχύτητα μετάδοσης έως τα 50 Mbps στη λήψη και τα 20 Mbps στην εκπομπή (upstream).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC