Φήμες για μαύρο MacBook Air;

Φήμες για μαύρο MacBook Air;
Έντονη φημολογία υπάρχει στο διαδίκτυο για την επανεμφάνιση μαύρων μοντέλων στους φορητούς υπολογιστές της …
Apple. Σύμφωνα με αυτές «η Apple δουλεύει πάνω σε Mac Book Air, οι οποίο ναι μεν θα εξακολουθήσουν να είναι αλουμινένιοι ωστόσο θα έχουν μία επίστρωση μαύρης μπογιάς. Η συγκεκριμένη επιλογή θα είναι και για τα πιο «δυνατά» κομμάτια της σειράς.» 

Μετά τη δημοσίευση και την αναπαραγωγή από πολλές ιστοσελίδες σε όλο το πλανήτη, ένας φερόμενος ως ανώτερος υπάλληλος στην Apple, έστειλε ένα ενημερωτικό e-mail στο οποίο αν και παραδέχθηκε τον πειραματισμό σε μαύρα μοντέλα των MacBook Air, ωστόσο το αισθητικό αποτέλεσμα δεν άφησε ικανοποιημένο τον Steve Jobs.

Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες του μαύρου μοντέλου ο γενικός διευθυντής της Apple φαίνεται πως αποφάσισε την παύση περαιτέρω πειραματισμών.

Μένει να δούμε τη συνέχεια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC