Ευρυζωνικότητα μέσω της υπηρεσίας νέας γενιάς Tooway

Ευρυζωνικότητα μέσω της υπηρεσίας νέας γενιάς Tooway

 

στην υπογραφή εμπορικής συμφωνίας με την αιγυπτιακή Egyptsat. 

Η συμφωνία, διάρκειας έξι ετών και αξίας 20 εκατ. ευρώ, δίνει τη δυνατότητα στην Egyptsat να χρησιμοποιεί τη δορυφορική υπηρεσία Tooway νέας γενιάς, ώστε να παρέχει ευρυζωνικές υπηρεσίες σε χρήστες που βρίσκονται οπουδήποτε στην Αίγυπτο και δεν έχουν κάλυψη από τα υπάρχοντα δίκτυα σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας.

Με ταχύτητες που φτάνουν τα 10 Mbps στη λήψη και τα 4 Mbps στην εκπομπή (upload), η δορυφορική ευρυζωνική υπηρεσία Tooway θα δώσει γρήγορη, αξιόπιστη και οικονομική πρόσβαση στο Ίντερνετ, σε όλους τους πελάτες της Egyptsat οι οποίοι βρίσκονται σε περιοχές χωρίς εναλλακτικές ευρυζωνικές υποδομές.

Το σύστημα Tooway, αποτελούμενο από ένα δορυφορικό πιάτο και ένα μόντεμ που συνδέεται στον υπολογιστή μέσω Ethernet, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στο Ίντερνετ χωρίς να είναι απαραίτητη η ύπαρξη γραμμής τηλεφώνου.

Η EgyptSat, η οποία ιδρύθηκε το 2000, αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών VSAT στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η άδεια παρόχου VSAT της εταιρείας καλύπτει τόσο την Αίγυπτο, όσο και τις υπεράκτιες τοποθεσίες της. Το σύστημα Tooway θα συμπληρώσει το πακέτο των προϊόντων της EgyptSat, προσφέροντας δορυφορική πρόσβαση στο Ίντερνετ σε ανταγωνιστικές τιμές, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες οικιακών και επαγγελματικών πελατών που βρίσκονται στα βιομηχανικά και οικονομικά κέντρα της βορείου Αιγύπτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την καλύτερη κάλυψη της περιοχής της Αιγύπτου έχει εκχωρηθεί ξεχωριστή δέσμη εκπομπής του KA-SAT.

Οι υπηρεσίες Tooway νέας γενιάς παρέχονται από την Eutelsat μέσω του ιδιόκτητου δορυφόρου KA-SAT, ο οποίος μπήκε στη φάση πλήρους εμπορικής λειτουργίας τον Μάιο του 2011.
Με συνολική χωρητικότητα που υπερβαίνει τα 70 Gbps, ο KA-SAT εγκαινιάζει μια νέα εποχή για την παροχή εμπορικά ανταγωνιστικών υπηρεσιών δορυφορικής επικοινωνίας σε επαγγελματικούς και οικιακούς καταναλωτές από ολόκληρη την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου.

Ο δορυφόρος KA-SAT αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της σχετικής υποδομής, η οποία περιλαμβάνει επίσης οκτώ επίγειους δορυφορικούς σταθμούς, οι οποίοι συνδέονται στο Ίντερνετ μέσω ενός οπτικού δακτυλίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC