Ζούκερμπεργκ: Συνέκρινε την εμπειρία που είχε χρησιμοποιώντας το Twitter και το Instagram

Ζούκερμπεργκ: Συνέκρινε την εμπειρία που είχε χρησιμοποιώντας το Twitter και το Instagram

OΜαρκ Ζούκερμπεργκ, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, της μητρικής εταιρείας των Facebook και Instagram, σχολίασε πρόσφατα την εμπειρία του από το Twitter.

Σύμφωνα με το BusinessInsider, ο ιδρυτής του Facebook είπε ότι: «Βρίσκω ότι είναι δύσκολο να περνάς αρκετή ώρα στο Twitter χωρίς να εκνευρίζεσαι».

Ο Ζούκερμπεργκ μάλιστα, θέλησε να συγκρίνει την εμπειρία στο Twitter με την αντίστοιχη στο Instagram. «Από την άλλη πλευρά, νομίζω ότι το Instagram είναι ένας εξαιρετικά θετικός χώρος. Μάλιστα, συχνά οι χρήστες αναφέρουν ότι το Instagram είναι πολύ επιμελημένο και ενδεχομένως, κατά κάποιο τρόπο, υπερβολικά θετικό… Είναι εύκολο και ευχάριστο να περνάς χρόνο στο Instagram», είπε, προσθέτοντας πως «δεν επιθυμώ να δημιουργούμε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που να θυμώνει τους ανθρώπους».

Παρόλα αυτά, πέρα από την κριτική που άσκησε ο ίδιος, στο Twitter, παραδέχτηκε πως στον συγκεκριμένο ιστότοπο υπάρχουν και «εξαιρετικά πνευματώδεις που έχουν σημαντικά πράγματα να πουν μέσα από το Twitter».

Υπενθυμίζεται ωστόσο, πως παρά τις δηλώσεις του Ζούκερμπεργκ, το Instagram, έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα για την αρνητική επίδραση που επιφέρει στην ψυχική υγεία κυρίως, των νεότερων χρηστών του.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC