Ηρθε το iPotty, ο συνδυασμός ipad και γιο-γιο!

Ηρθε το iPotty, ο συνδυασμός ipad και γιο-γιο!

Ορισμένες φορές η τεχνολογία δημιουργεί ευφάνταστες κατασκευές. Σαν και το iPotty που είναι ο συνδυασμός ενός iPad, με την κλασικό γιο – γιο που αγοράζουν οι γονείς, για να μάθουν τα παιδιά τους να μην τα κάνουν στην πάνα.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή του συγκεκριμένου gadget, την εταιρία CTA Digital, «στόχος μας ήταν να κάνει στα παιδιά προσφιλή τη νέα τεχνολογία και παράλληλα να μάθουν να κάθονται στο γιο – γιο.

Φαίνεται, όμως, πως οι αιτιάσεις της δεν έπεισαν πολλούς καθώς ψηφίστηκε ως το χειρότερο παιχνίδι της χρονιάς, από την Commercial -Free Childhood ( CCFC ). Ο λόγος της καταψήφισης έχεις να κάνει με το γεγονός ότι «το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει την κοινωνική και συναισθηματική εστίαση που χρειάζεται κάθε παιδί. Επιπλέον μιλάμε για νήπια, άρα πόση σχέση μπορούν να αναπτύξουν με την τεχνολογία;».

Και σημειώνεται ακόμα πως το μήνυμα προς τα νήπια δεν πρέπει να είναι ότι μένουμε καρφωμένοι σε μια οθόνη, ακόμα και όταν πρέπει να πάμε στην τουαλέτα.

Πάντως, όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το iPotty, θα το βρουν στο Amazon, στη τιμή των 30 ευρώ, αλλά χωρίς το ipad.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC