Η Αpple παρουσίασε το νέο iPhone 4S

Η Αpple παρουσίασε το νέο iPhone 4S

Η Apple, το βράδυ (ώρα Ελλάδος) της Τετάρτης κατέληξε να παρουσιάζει το νέο iPhone 4S, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου … “Let’s Talk iPhone”. Η νέα έκδοση αυτή του δημοφιλούς smartphone δεν είναι κατά όνομα iPhone 5 αλλά έχει αρκετές βελτιώσεις ώστε να δικαιολογεί εν μέρει ενθουσιασμό από την τεχνολογική κοινότητα.

Οι τιμές, κάτι πολύ βασικό αφού όλες οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν πια αρχίσει να τις χαμηλώνουν, ξεκινούν από τα 199 δολάρια Η.Π.Α. για την έκδοση των 16GB και φτάνουν τα 400 δολάρια για την έκδοση με 64GB.

Το τηλέφωνο εξωτερικά έχει την ίδια εμφάνιση με το προηγούμενο. Τα σωθικά του όμως λειτουργούν με τη βοήθεια του νέου επεξεργαστή της Apple, A5, ο οποίος αναφέρεται ως εφτά φορές πιο γρήγορος σε γραφικές λειτουργίες και δύο φορές πιο γρήγορος σε υπολογιστικές ικανότητες από τον προκάτοχό του.  Το 4S υπόσχεται και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ενώ αυτό το τσιπάκι έχει και τη… «φιλενάδα» του, ένα πρόγραμμα με την επωνυμία “Siri” το οποίο λαμβάνει φωνητικές εντολές και τις μετατρέπει σε κείμενο.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Scott Forstall, έδωσε φωνητική εντολή στη συσκευή του να του βρει τα κοντινότερα εστιατόριο… με Ελληνικό φαγητό!
Οι συσκευές θα είναι έτοιμες προς πώληση στις 14 Οκτωβρίου (τουλάχιστον στις Η.Π.Α.), ενώ θα υποστηρίζεται από το νέο iOS 5. Δυστυχώς για τους χρήστες άλλων συσκευών με iOS 5, η “Siri” θα είναι μόνο προσιτή σε αυτούς που θα αγοράσουν το νέο μοντέλο της Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC