Η υπηρεσία BlackBerry Messenger έρχεται στο iOS και το Android αυτό το καλοκαίρι

Η υπηρεσία BlackBerry Messenger έρχεται στο iOS και το Android αυτό το καλοκαίρι

Η Blackberry ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ότι η δημοφιλής υπηρεσία BBM, ξεφεύγει από τα στενά όρια των συσκευών της εταιρείας και θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στο iOS και το Android.

Αν και η συγκεκριμένη κίνηση φημολογούνταν από καιρό, η Blackberry (RIM) είχε προχωρήσει στη διάψευση της όμως όπως φαίνεται η νέα διοίκηση της εταιρείας έχει διαφορετικά σχέδια με το ερώτημα να παραμένει αν πλέον είναι αργά.Το BBM η αλλιώς BlackBerry Messenger αποτελεί το σύστημα επικοινωνίας μεταξύ χρηστών BlackBerry συσκευών μέσω γραπτών μηνυμάτων αλλά και video/ηχητικών μηνυμάτων μετά τη τελευταία αναβάθμιση της υπηρεσίας με τη νέα έκδοση της πλατφόρμας.

Η υπηρεσία θα είναι προσβάσιμη μέσω εφαρμογών που θα κυκλοφορήσουν αυτό το καλοκαίρι η BlackBerry οι οποίες θα είναι συμβατές σε όσες Android συσκευές τρέχουν την έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich και άνω καθώς και στο iPhone/iPad με έκδοση iOS 6.0 και άνω. Αρχικά θα υποστηρίζεται μόνο η ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων και τα χαρακτηριστικά ομάδων ενώ η εταιρεία υπόσχεται ότι μέσα στη χρονιά θα δούμε την υποστήριξη ηχητικών μηνυμάτων, βίντεο και screen sharing.

Πηγή: engadget

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC