Η BlueStacks φέρνει τα παιχνίδια του Android στην τηλεόρασή σας.

Η BlueStacks φέρνει τα παιχνίδια του Android στην τηλεόρασή σας.

gamepop-console-from-bluestacksΗ εταιρεία BlueStacks, γνωστή για την εφαρμογή της που επιτρέπει στου χρήστες PC και MAC, να τρέξουν εφαρμογές του Android στους προσωπικούς υπολογιστές, αποκάλυψε σήμερα τη νέα της παιχνιδομηχανή GamePop καθώς και μια συνδρομητική υπηρεσία.

Η κονσόλα που τρέχει λειτουργικό Android, σας επιτρέπει να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στην τηλεόρασή σας, χρησιμοποιώντας ως χειριστήριο το Android κινητό σας, το iPhone, ή το παρεχόμενο gamepad σαν χειριστήριο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν ήδη να προπαραγγείλουν τη συσκευή από το site της εταιρείας. Μέχρι και το τέλος Μαΐου η συσκευή και το χειριστήριο της θα προσφέρονται δωρεάν, με τη μηνιαία συνδρομή των $6.99. Μόλις κυκλοφορήσει οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών της τάξης των 500 τίτλων, αξίας $250, η οποία θα ανανεώνεται τακτικά.

Αρκετοί κορυφαίοι προγραμματιστές όπως η Glu Mobile, ή Halfbrick και η OutFit7, που φτιάχνει την σειρά Talking Tom, έχουν υπογράψει συνεργασία με τη νέα πλατφόρμα. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις εφαρμογών και παιχνιδιών μέσα από το GamePop πηγαίνουν στους προγραμματιστές εφαρμογών χωρίς η BlueStack να παίρνει κάποιο μερίδιο, καθώς και το 50% των εσόδων από τις συνδρομές.

Σύμφωνα με τον CEO της BlueStacks Rosen Sharma:

«Τα παιχνίδια στις κινητές συσκευές έχουν κατακόρυφη άνοδο τα τελευταία χρόνια. Το όραμα της BlueStacks είναι να φέρει την ίδια εμπειρία σε μεγαλύτερες οθόνες. Τα απεριόριστα παιχνίδια, με τη μοναδική συνδρομή στο GamePop, θα επιτρέψουν στους χρήστες να απολαύσουν μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών, όπως ακριβώς οι χρήστες του NetFlix βλέπουν περισσότερες ταινίες, σε αντίθεση με τις Pay-as-you-go υπηρεσίες»

Μπορείτε να δείτε τη νέα κονσόλα στο παρακάτω βίντεο:

Panagopoulos Chris for TechIT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC