Η Sony αποκάλυψε τον VAIOZ

Η Sony αποκάλυψε τον VAIOZ

Η Sony επέδειξε για πρώτη φορά (επίσημα, μετά τις φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει) τον νέο φορητό υπολογιστή της, VAIOZ.

Ο … υπολογιστής  θα ζυγίζει 1,2 κιλά και θα «τρέχει» τσιπάκι 2,7 GHzIntelCorei7 με σκληρό 256 GBSSD, 8 GBRAM ανάλυση οθόνης 1.600Χ900 και μία μπαταρία η οποία υπόσχεται 7 ώρες ανενόχλητης λειτουργίας. Θα χρησιμοποιεί onboard κάρτα γραφικών της Intel, HDGrapghics 3000 αλλά με μια δόση… εξωτερικής υποβοήθησης η οποία θα έρχεται με τη μορφή μιας συσκευής η οποία θα χρησιμοποιεί AMDRadeοn 6650M κάρτα γραφικών για περαιτέρω, «βαριά» χρήση.

Η κάρτα αυτή θα εφάπτεται σε ένα «PowerMediaDock» το οποίο με τη σειρά του συνδέεται πάνω στον φορητό υπολογιστή. Το dock θα έχει υποδοχές USB 3.0, συν άλλα USB, VGA και HDMI θύρες και μια εσοχή είτε για DVD είτε για Blu-Raydrive.

H συσκευή θα βρίσκεται κοντά μας στα τέλη Ιουλίου, ενώ η τιμή της για το βασικότερο μοντέλο (Core i5 CPU, 4GB of RAM χωρίς το PowerMediaDock) θα είναι πολύ «τσιμπημένη», στις 1.434 λίρες Αγγλίας, ενώ το PMD θα κοστίζει επιπλέον 400 λίρες χωρίς το DVD/Blu-Raydrive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC