Με αυτό το gadget ο σκύλος σας θα μπορεί να σας μιλάει!

Με αυτό το gadget ο σκύλος σας θα μπορεί να σας μιλάει!

Είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να καταλαβαίναμε τι θέλει να μας πει; Το γάβγισμα από μόνο του δεν φτάνει. Μια ομάδα ευφάνταστων Σουηδών εφευρετών, έχουν αποφασίσει να αποκρυπτογραφήσουν τα γαβγίσματα του σκύλου και να τα μεταφράσουν σε ανθρώπινη ομιλία.

Ακούγεται παρά φύσιν ή έστω απόκοσμο; Σίγουρα, είναι αρκετά πρωτότυπο. Το project, που φέρει τη δηλωτική ονομασία (No More Woof), βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, ανέβηκε στο indegogo, έτσι ώστε να χρηματοδοτηθεί από τους χρήστες, εάν και εφόσον τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη της εφεύρεσης. Στόχος των Σουηδών είναι να βρουν 10.000 δολάρια και να μετατρέψουν το συγκεκριμένο gadget σε προϊόν ευρείας κατανάλωσης.

Οι Σουηδοί στηρίζονται στην τεχνολογία του micro-computing, έτσι ώστε να μετατρέψουν τα γαβγίσματα του σκύλου σε ανθρώπινα λεκτικά σχήματα. Τοποθετούν μια συσκευή στο λαιμό του σκύλου και περιμένουν να… ζητήσει κάτι από το αφεντικό τους.

Το βίντεο που έχουν φτιάξει είναι ενδεικτικό.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC