Μια βεντούζα ηλιακός φορτιστής

Μια βεντούζα ηλιακός φορτιστής

 

Χρησιμοποιώντας μια θύρα USB κατάλληλη για πολλές φορητές συσκευές, ο Ray ηλιακός φορτιστής αποθηκεύει αρκετή ενέργεια ώστε να φορτίσει … πλήρως ένα κινητό τηλέφωνο. 

Η βεντούζα του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια γυαλιού, όπως τα παράθυρα του σπιτιού, του αυτοκινήτου, ακόμα και των αεροπλάνων. Η χρήση του μέσα στο αυτοκίνητο, όπως στην φωτογραφία ίσως να μην είναι και η ιδανικότερη πρόταση, αλλά το νόημα το πιάνει κανείς εύκολα.

Η ανακλινόμενη βάση στήριξης επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν το φορτιστή σε επίπεδες επιφάνειες, και επίσης χρησιμεύει ως χώρος αποθήκευσης του καλωδίου USB.

Ο Ray ηλιακός φορτιστής είναι διαθέσιμος για προ-παραγγελίες, και διατίθεται στην τιμή των 39,99 δολαρίων. Η παραγωγή δεν θα ξεκινήσει μέχρι να συγκεντρωθούν 2.000 παραγγελίες (υπήρχαν πάνω από 670 κατά τη στιγμή της γραφής).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC