Πώς να αφαιρέσετε τα tags σας από τις φωτογραφίες του Instagram.

Πώς να αφαιρέσετε τα tags σας από τις φωτογραφίες του Instagram.

instagram-logo-promo_610x458Το Instagram, αυτή την εβδομάδα, προσέθεσε τη δυνατότητα για tag στις φωτογραφίες. Όπως και στο Facebook , οι φίλοι σας μπορούν πλέον να σας επισημάνουν στις φωτογραφίες τους στο Instagram ώστε αυτές να εμφανιστούν και στο προφίλ σας.

Είναι μια ωραία λειτουργία αν θέλετε να μοιραστείτε αυτές τις φωτογραφίες με τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τι γίνετε στην περίπτωση που ένας φίλος, σας κάνει tag σε μια φωτογραφία που θα προτιμούσατε να μην τη δουν όλοι; Ευτυχώς για εσάς υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να αφαιρέσετε το tag, καθώς και να ρυθμίσετε να μην επιτρέπετε τέτοιες φωτογραφίες να εμφανίζονται στο προφίλ σας, χωρίς πρώτα την συγκατάθεσή σας.

Όπως περίπου γίνεται και στο Facebook, όταν σας κάνουν tag σε κάποια φωτογραφία στο Instagram, η εφαρμογή σας στέλνει μια ειδοποίηση. Οι επισημασμένες φωτογραφίες προσθέτονται στο tab «Φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεστε» στη σελίδα του προφίλ σας.

Πατήστε πάνω στο tag, σε μια φωτογραφία που δεν σας αρέσει, για να εμφανιστεί ένα κουτί διαλόγου με επιλογές. Από εκεί μπορείτε να διαλέξετε να αποκρύψετε τη φωτογραφία από το προφίλ σας, να αφαιρέσετε το tag, ή να αναφέρετε τη φωτογραφία γενικώς ως ακατάλληλη.

Αν προτιμάτε να μην σας επισημαίνουν γενικά στις φωτογραφίες, απλά επιλέξτε τις ρυθμίσεις (. . .) μέσα από το μενού «Φωτογραφίες στις οποίες εικονίζεστε» και αλλάξτε την επιλογή από «Προσθέστε αυτόματα» σε «Προσθέστε μόνοι σας». Τώρα θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε κάθε φωτογραφία στην οποία έχετε επισημανθεί από τρίτους πριν αυτή εμφανιστεί στο προφίλ σας.

Εσείς χρησιμοποιείτε την επιλογή επισήμανσης του Instagram; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

(Παράδειγμα από Android συσκευή.)

 

Panagopoulos Chris for TechIT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC