Ο ελβετικός σουγιάς με μνήμη 1 terabyte από τη Victorinox

Ο ελβετικός σουγιάς με μνήμη 1 terabyte από τη Victorinox

sougias«Αναβαθμίζεται» με USB flash drive

Ο Victorinox 1TB Swiss Army Knife είναι ένας μεταμοντέρνος σουγιάς, καθώς εκτός από τα κλασικά ψαλιδο/μαχαιρό/κοπίδια ενσωματώνει κι ένα USB κλειδί.Η ενσωματωμένη χωρητικότητα φτάνει το 1TB, συμμετέχοντας στο club των πλέον προικισμένων flash drives. Θα δώσετε, βέβαια, κάτι παραπάνω (κάπου στα €2.300 χωρίς τα ταχυδρομικά), αλλά θα πιάσουν τόπο.

Ή μήπως όχι;

Mάλλον όχι. Ένας σουγιάς με ενσωματωμένη μνήμη 1TB ακούγεται αρκετά καλή ιδέα μόνο για όσους σκοπεύουν να κουβαλούν παντού μαζί τους ολόκληρη τη φιλμογραφία του Tom Cruise σε full HD, μην τυχόν και τους ζητήσει κάποιος περαστικός να του μεταφέρουν μια ταινία στο laptop.

Επειδή το κλειδί είναι συμβατό με USB 2.0 η μεταφορά θα καθυστερήσει ελαφρώς, δίνοντας στον κάτοχό του τη δυνατότητα να λιμάρει τα νύχια του ή να κόψει τα μαλλιά του με το ενσωματωμένο ψαλίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC