Σημαντικό bug στο ξυπνητήρι των iPhone/iPod Touch

iphone-ipadΑν σήμερα δε χτύπησε το ξυπνητήρι του iPhone ή του iPod Touch σας την προγραμματισμένη ώρα αλλά 1 ώρα μετά, μην ανησυχείτε αφού δεν έχετε κάνει κάτι λάθος.

Το πρόβλημα οφείλεται σε σημαντικό bug στην iOS πλατφόρμα και έχει σχέση με την αλλαγή από τη θερινή στη χειμερινή ώρα η οποία εφαρμόστηκε τα ξημερώματα Κυριακής 31/10 ταυτόχρονα σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες. Το bug εμφανίστηκε μια εβδομάδα νωρίτερα στη Νέα Ζηλανδία στην οποία προηγήθηκε η αλλαγή στη χειμερινή ώρα αν και μερικές μέρες μετά το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Στις 7 Νοεμβρίου αναμένεται να συμβεί το ίδιο και για τους κατόχους iPhone/iPod Touch στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν και θα γίνει η προγραμματισμένη αλλαγή στη χειμερινή ώρα. Η Apple θα διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα στην έκδοση 4.2 του iOS που αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο με λίγες όμως πιθανότητες κυκλοφορίας αυτή την εβδομάδα.

Ενημέρωση: Το bug παρουσιάζεται μόνο αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή της επανάληψης (repeat) και όταν έχει γίνει ρύθμιση να χτυπάει το ξυπνητήρι τις καθημερινές (εκτός σαβ/κου) ή μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Αν έχετε ρυθμίσει το ξυπνητήρι να χτυπάει όλες τις ημέρες (και το Σαββατοκύριακο) ή στο ξυπνητήρι δεν είναι επιλεγμένη η ρύθμιση της επανάληψης, τότε το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC