Συνομιλίες Νokia, Microsoft για νέο κινητό

nokia-microsoft-neo-kinito

Συνομιλίες μεταξύ της Nokia, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή κινητών τηλεφώνων στον κόσμο, και της Microsoft σε διαπραγμάτευση λογισμικού θα έχει ως αποτέλεσμα να πωλείται μεγάλος αριθμός τηλεφώνων Nokia Windows το 2012.

«Οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει πολύ καλά» δήλωσε ο Kai Oistamo επικεφαλής της εταιρικής ανάπτυξης στη Νokia τη Δευτέρα.

Οι εταιρείες υπέγραψαν μη δεσμευτική συμφωνία στις 11 Φεβρουαρίου για να αρχίσει η Nokia να χρησιμοποιεί λογισμικό της Microsoft ως την κύρια πλατφόρμα της σε smartphones.

Ο διευθύνων σύμβουλος Stephen Elop είπε τον Φεβρουάριο ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 μήνες για να υπογραφηθεί η συμφωνία.

Η μακρά διαδικασία των διαπραγματεύσεων έχει οδηγήσει τους αναλυτές στο ερώτημα αν η εταιρική σχέση μπορεί να παράγει γρήγορα αποτελέσματα. Ορισμένοι αναλυτές έχουν δηλώσει πως οι συνομιλίες πρέπει να ολοκληρωθούν εώς το τέλος του Απριλίου, όταν η Nokia σχεδιάζει να αρχίσει τις περικοπές στις θέσεις εργασίας που απορρέουν από την συμφωνία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC