Σχολιάστε στο Facebook απευθείας από το Bing.

Σχολιάστε στο Facebook απευθείας από το Bing.

bing facebookΤο Bing πρόκειται να «κοινωνικοποιηθεί» λίγο περισσότερο.

Η Microsoft ανακοίνωσε την Παρασκευή πως έχει ενσωματώσει, ακόμη πιο στενά, τη μηχανή αναζήτησής της με το Facebook, ώστε να προσφέρει άμεση επικοινωνία των χρηστών με τις δημοσιεύσεις των φίλων τους, μέσα από τη δεξιά πλευρική στήλη που περιλαμβάνει . Η προσθήκη αυτή έρχεται σε μια λειτουργία που ήταν ήδη διαθέσιμη εδώ και ένα χρόνο, επιτρέποντας την προβολή περιεχομένου από τους λογαριασμούς Twitter και Facebook.

Έτσι, οι χρήστες που θα «δέσουν» τον λογαριασμό τους στο Facebook με αυτό του Bing, θα μπορούν να σχολιάζουν και να κάνουν like στις ενημερώσεις κατάστασης απευθείας από την κεντρική σελίδα αναζήτησης.

Για να γίνει κατανοητός ο τρόπος λειτουργίας: Πείτε για παράδειγμα πως ψάχνετε στο Bing για εισιτήρια για ένα φεστιβάλ μουσικής, αν ένας φίλος σας έχει αναρτήσει περιεχόμενο στο οποίο αναφέρει πως θα παρευρεθεί, θα σας δοθεί η δυνατότητα να σχολιάσετε απευθείας σε αυτό το δημοσίευμα και να ενημερώσετε πως θα πάτε και εσείς, πάντα μέσα από τη σελίδα του Bing.

Σύμφωνα με τον Νεκτάριο Ιωαννίδη, program manager του Bing: «Αν είστε σαν εμάς, ίσως δυσκολεύεστε να παρακολουθείτε τι γράφουν οι φίλοι σας διαρκώς, και ακόμη χειρότερα να ψάχνετε για συγκεκριμένα θέματα που οι φίλοι σας έχουν δημοσιεύσει, συνδυάζοντας το Bing με το Facebook, έχετε έναν εύκολο τρόπο να εμπλουτίσετε την αναζήτησή σας με χρήσιμο, ενδιαφέρον και σχετικό περιεχόμενο που οι φίλοι σας έχουν ήδη μοιραστεί.»

Panagopoulos Chris for TechIT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC