Το νέο δημιούργημα της Google

google-nexus-s

Το νέο εγχείρημα της Google στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας ονομάζεται Nexus S και τρέχει τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android «Gingerbread» 2.3, η οποία προσφέρει μεταξύ άλλων μεγαλύτερη ευχρηστία και νέο εικονικό πληκτρολόγιο στην οθόνη αφής.

Σύμφωνα με τη Google , το Νexus S θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά στις 16 Δεκεμβρίου και στη Μεγάλη Βρετανία στις 20 Νοεμβρίου.

Η νέα απόπειρα της Google στη κινητή τηλεφωνία, μετά το Nexus που δεν είχε την επιθυμητή απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, έχει καμπυλωτή οθόνη 4 ιντσών και κατάλληλο σχεδιασμό για να ταιριάζει άνετα στην παλάμη του χεριού αλλά και δίπλα στο κεφάλι. 

Ακόμα, η συσκευή διαθέτει κάμερα μπρος και πίσω και 16 GB εσωτερικής μνήμης. Το κινητό είναι εξοπλισμένο με τη τεχνολογία NFC (near-field communication), πράγμα που επιτρέπει στη συσκευή να διαβάζει ηλεκτρονικές ετικέτες από απόσταση. Θυμίζουμε ότι με αυτό το τσιπάκι τα κινητά τηλέφωνα στο μέλλον θα είναι δυνατόν να λειτουργήσουν ως πιστωτικές κάρτες ή συσκευές για ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Τέλος το Nexus S θα κοστίζει περίπου 529 δολάρια στα καταστήματα της αλυσίδας Best Buy.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC