Το πρώτο LTE Smartphone από τη Lenovo

Το πρώτο LTE Smartphone από τη Lenovo

Η εταιρεία παρουσίασε το Vibe Z και άλλες 4 νέες συσκευές

Η Lenovo παρουσίασε το πρώτο της LTE smartphone, τo Lenovo Vibe Z, ένα λεπτό και απίστευτα γρήγορο smartphone, εξοπλισμένο με αισθητήρες κίνησης, λογισμικό βελτίωσης φωτογραφιών και άλλες τεχνολογίες υψηλών προδιαγραφών. Μαζί με το λανσάρισμα του Vibe Z, η Lenovo παρουσίασε επίσης τρία νέα smartphones, ξεκινώντας με το S930, μια υπερμεγέθη συσκευή 6 ιντσών ειδικά μελετημένη για τους «media addicts», το S650, ένα κινητό 4,7 ιντσών με κομψό σχεδιασμό, και το «tweener» A859, ένα all-rounder κινητό 5 ιντσών υψηλών επιδόσεων.

Όλες οι συσκευές αναμένονται να διατεθούν στην ελληνική αγορά εντός του 2014.

Αυτές οι τέσσερις νέες συσκευές συμπληρώνουν το υπάρχον χαρτοφυλάκιο τηλεφώνων της Lenovo που κυμαίνονται από feature phones μέχρι και premium smartphones σε μία ευρεία επιλογή τιμών. Η Lenovo, που κατέχει σήμερα την 3η θέση ως κατασκευάστρια έξυπνων συσκευών παγκοσμίως, επεκτείνεται πλέον επιθετικά στην παγκόσμια αγορά των smartphones, λανσάροντας με επιτυχία νέα μοντέλα σε 18 χώρες τα τελευταία δύο χρόνια.

«Δημιουργήσαμε το νέο Vibe Z με εξαιρετικό σχεδιασμό, υψηλή απόδοση και προσαρμοσμένο λογισμικό ώστε ο κόσμος να μπορεί πραγματικά να ζήσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενός έξυπνου κινητού πλέον σε ταχύτητα LTE» δήλωσε ο Liu Jun, senior vice president του Lenovo Business Group, της Lenovo. «Μαζί με το Vibe Z, τα νέα μας smartphones Α και S series προσφέρουν στους καταναλωτές πολλαπλές επιλογές σε μεγέθη οθόνης και χαρακτηριστικά, ώστε να μπορούν να επιλέξουν το κινητό Lenovo που τους ταιριάζει».

Το Vibe Z, το πρώτο smartphone της Lenovo που διαθέτει χαρακτηριστικά LTE, προσφέρει πραγματική ελευθερία με δυνατότητα ταχύτατου upload δεδομένων στα 50 MB ανά δευτερόλεπτο και download στα 150MB ανά δευτερόλεπτο ικανοποιώντας και τους πιο «πεινασμένους» για data χρήστες. Εξοπλισμένο με μια μοναδική micro-SIM κάρτα, λειτουργεί σε δίκτυα GSM / UMTS μέχρι και 2100, ενώ έχει επίσης δυνατότητα WiFi 802.11ac και Bluetooth 4.0.

Το Vibe Z, ζυγίζει μόλις 147 γραμμάρια και είναι μόνο 7,9 χιλιοστά με σώμα ασημένιο ή από τιτάνιο. Οι χρήστες θα εκτιμήσουν το πίσω κάλυμμα το οποίο έχει υφασμάτινη αίσθηση και χάραξη laser, κάνοντας το εύκολο στο κράτημα, ενώ η εντυπωσιακή touchscreen οθόνη του 5,5 ιντσών high definition-(1920×1080) IPS διαθέτει θέαση ευρείας γωνίας. Επιπλέον οι εικόνες εμφανίζονται με εξαιρετική ευκρίνεια λόγω του 20/20 vision display του Vibe Z, με πυκνότητα 400 pixel ανά ίντσα.

Με ένα εξαιρετικά όμορφο εξωτερικό, το Vibe Ζ έχει και τεχνολογικές επιδόσεις ξεκινώντας με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core, ενώ διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες για την παρακολούθηση ταινιών, τη λήψη και την επεξεργασία φωτογραφιών, multitasking μεταξύ των apps, παιχνιδιών και video chatting. Επιπλέον, με 2 GΒ μνήμη και έως 16 GB internal storage, προσφέρει άφθονο χώρο για την αποθήκευση χιλιάδων αγαπημένων φωτογραφιών και βίντεο.

Με το μοναδικό λογισμικό απεικόνισης και την υψηλής ανάλυσης κάμερα, το Vibe Z ξεπερνά τα shutterbug χαρακτηριστικά άλλων smartphone. Έχει κάμερα 13 MP στο πίσω μέρος με μεγάλο διάφραγμα φακού f1.8 που ανταποκρίνεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και τραβάει εκπληκτικές φωτογραφίες. Επιπλέον έχει και μία 5 MP μπροστινή κάμερα, που είναι εξοπλισμένη με ένα φακό 84° για λήψεις με ευρείες γωνίες. Η Super Camera και η Super Gallery της Lenovo επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν διασκεδαστικά εφέ στις φωτογραφίες τους εύκολα και απλά. Χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές ShareIt της Lenovo, οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται και τα αρχεία τους από το Z Vibe τους με άλλα τηλέφωνα Android μέσω μιας σύνδεσης WiFi peer-to-peer, αποφεύγοντας χρεώσεις δικτύου δεδομένων.

Το Vibe Z εισάγει και διάφορα επίπεδα στο Android 4.3 interface, αποκλειστικά σχεδιασμένα για τη Lenovo, ξεκινώντας από το Lenovo Launcher. Αυτή η λειτουργία βάζει όλα τα apps του χρήστη στην αρχική οθόνη και κάνει τη δημιουργία φακέλων για μεταφορά και απόθεση apps ευκολότερη. Με τους ελέγχους χειρονομίας, οι χρήστες μπορούν να σύρουν προς τα κάτω την οθόνη για να δουν τις ειδοποιήσεις τους, ή προς τα πάνω για τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, ενώ με ένα διπλό tap μπορούν να προσθέσουν προσαρμοσμένες εντολές.

S Series κινητά για mobile media σε μέγεθος μεγάλο ή «τσέπης»

Το S930 ικανοποιεί άψογα και τους πλέον απαιτητικούς των media με την υψηλή του ευκρίνεια οθόνης και τον εξαιρετικό ήχο για την απόλαυση ταινιών και παιχνιδιών, ενώ το S650 είναι μία πανίσχυρη συσκευή media σε μέγεθος «τσέπης». Και τα δύο smartphones έχουν ασημένια επιφάνεια όπως το Vibe Z, και είναι και αυτά χαραγμένα με λέιζερ στο πίσω κάλυμμα με υφασμάτινη υφή. Το S930 υπερβαίνει κάθε διαθέσιμη οθόνη σήμερα με την 6 ιντσών οθόνη αφής 1280×720, ενώ το S650 υποστηρίζει μία compact οθόνη 4,7 ιντσών gHD 960×540 με ευρεία γωνία θέασης IPS.

Το S930 προσφέρει μία εξαιρετική ακουστική εμπειρία με διπλά ηχεία με Dolby Digital Plus καθώς και κατευθυντήριους αισθητήρες για τη μετατροπή των χαρακτήρων σε τρισδιάστατους.

Τα S930 και S650 είναι ενισχυμένα με επεξεργαστή MediaTek Quad Core και λειτουργούν με Android 4.2, έχουν πάχος μόλις 8.7mm ενώ διαθέτουν και πολύτιμες τεχνολογίες ώστε να βοηθούν τους χρήστες τους να τα αξιοποιήσουν στο μέγιστο, όπως dual SIM που υποστηρίζει δύο αριθμούς σε μία συσκευή. Παρέχουν επίσης μία φωτογραφική μηχανή 8 MP στο πίσω μέρος που διαθέτει φλας, και μία φωτογραφική μηχανή στο μπροστινό μέρος, τις εφαρμογές Lenovo Super Camera και Super Gallery για προσθήκη εφέ στις φωτογραφίες αλλά και 8 GB αποθηκευτικού χώρου. Τέλος, το Vibe Z προσφέρει το ειδικό λογισμικό υποστήριξης της Lenovo και τις χειρονομίες για την καλύτερη one-handed χρήση σε μεγάλες συσκευές με οθόνη.

A859 Ένα μοντέλο All Around Επιδόσεων

Σχεδιασμένο για εξαιρετική συνολική απόδοση, το κινητό A859 συνδυάζει αρκετά αγαπημένα χαρακτηριστικά για μία εμπειρία που ανταμείβει το χρήστη. Διαθέσιμο σε λευκό ή μαύρο, είναι μόλις 9.2mm με μία οθόνη 5 ιντσών υψηλής ευκρίνειας (1280×720) IPS με ευρύτητα γωνίας θέασης 178°. Όπως και η σειρά S περιλαμβάνει dual SIM, λειτουργεί με επεξεργαστή MediaTek 6582 και Android 4.2, έχει φωτογραφική μηχανή 8 MP στο πίσω μέρος, μία μπροστινή φωτογραφική μηχανή και 8 GB αποθηκευτικού χώρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC