Το iPad2 της χλιδής!

Το iPad2 της χλιδής!

Το iPad 2 έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό. Για πολλούς είναι μία αρκετά ακριβή ταμπλέτα, η οποία βέβαια … προσφέρει ποιότητα. Υπάρχουν όμως απ’ ότι φαίνεται και κάποιοι με πιο ακριβά γούστα, για τους οποίους μερίμνησε ο άγγλος κοσμηματοπώλης Stuart Hughest, κατασκευάζοντας μια συλλεκτική έκδοση την οποία ονόμασε και «Ιστορική Χρυσή Έκδοση». Αυτό το iPad 2 3G φέρει 53 διαμάντια, 12,5 καρατίων σε σύνολο, τα οποία σχηματίζουν το γνωστό λογότυπο της Apple το οποίο περικλείεται από χρυσό 24 καρατίων, ενώ και όλη η πλάτη του είναι χρυσή, και αυτή 24 καρατίων.

Η τελευταία ζυγίζει μόνη της 2 κιλά. Το μπροστινό τμήμα είναι φτιαγμένο από αμμολίτη, ένα ορυκτό 75 εκατομμυρίων χρόνων, ενώ υπάρχουν και ορισμένα τμήματα από κόκαλο δεινοσαύρου του είδους Τ-Rex, ηλικίας 65 εκατομμυρίων χρόνων. Το μπροστινό τμήμα διακοσμεί επίσης και ένα διαμάντι 8,5 καρατίων.

Αν σας έχει εντυπωσιάσει το παραπάνω μοντέλο, τότε θα πρέπει να έχετε στην άκρη και το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5 εκατομμυρίων στερλινών ή των 5.689.79,59 ευρώ. Εφόσον θα θέλατε να διαθέσετε το συγκεκριμένο ποσό, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, ότι θα είναι αρκετά πιο βαρύ από το κοινό, φτωχικό… iPad, ενώ ο εν λόγω κοσμηματοπώλης αναλαμβάνει να προσδώσει μια νότα πολυτέλειας σε όποιο gadget θα θέλατε.

Δείτε το βίντεο…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC