Το sequel του “Plants vs. Zombies” έρχεται τον Ιούλιο.

Το sequel του “Plants vs. Zombies” έρχεται τον Ιούλιο.

pvzΗ εταιρεία ανάπτυξης επαλήθευσε πως η συνέχεια του δημοφιλούς τίτλου «Plants vs. Zombies» θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Ένα μικρό trailer του “Plants vs. Zombies 2: It’s about time” δόθηκε στη δημοσιότητα από την PopCap, στο οποίο επιβεβαιώνεται το όνομα του τίτλου και η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

To «Plants vs. Zombies” είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής (tower-defense), όπου οι παίκτες προσπαθούν να αποτρέψουν την είσοδο των zombies στο σπίτι των ανθρώπων, τοποθετώντας διάφορα φυτά, τα οποία θα τους προστατέψουν από την εισβολή. Τα πολεμικά φυτά, στα οποία περιλαμβάνονται από «νάρκες πατάτας» μέχρι «οπλοπολυβόλα μπιζελιών», χρειάζονται μονάδες ήλιου προκειμένου να χτιστούν και να αναβαθμιστούν.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε πληθώρα συσκευών, όπως PC, Mac, iOS και συσκευές Αndroid, φορητές και μη παιχνιδοκονσόλες.

Panagopoulos Chris for TechIT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC