Το YouTube θα χρεώνει για την προβολή συγκεκριμένων βίντεο.

Το YouTube θα χρεώνει για την προβολή συγκεκριμένων βίντεο.

youtube-logoΘα πληρώνατε για να δείτε ταινίες χαριτωμένων κατοικίδιων στο YouTube;

H δημοφιλής ιστοσελίδα διαμοιρασμού βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λανσάρει νέα υπηρεσία συνδρομής με πληρωμή πολύ σύντομα, ίσως και αυτή την εβδομάδα.

Τα συνδρομητικά βίντεο θα περιλαμβάνουν μέχρι και 50 κανάλια YouTube, σύμφωνα με τους Finanacial Times. Οι χρήστες θα πληρώνουν το ποσό των $1.99 το μήνα για να αγοράσουν τη συνδρομή στα συγκεκριμένα κανάλια, οπότε προς το παρόν, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου θα παραμείνει δωρεάν.

Το YouTube σύμφωνα με πηγές των Financial Times «αποβλέπει στη δημιουργία μιας συνδρομητικής πλατφόρμας, που θα δώσει τη δυνατότητα στην υπηρεσία να προβάλει ακόμη καλύτερο περιεχόμενο στους χρήστες της καθώς και να δώσει στους ερασιτέχνες δημιουργούς ταινιών ένα όχημα προβολής και δημιουργίας εσόδων από το περιεχόμενό τους, πέρα από τις ενοικιάσεις και το μοντέλο των διαφημίσεων που τώρα προσφέρεται».

Panagopoulos Chris for TechIT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC