Υψηλή ποιότητα εικόνας… σε μικρές διαστάσεις

Υψηλή ποιότητα εικόνας… σε μικρές διαστάσεις
Η Sony Ericsson παρουσιάζει σήμερα το νέο Xperia™ ray, ένα εντυπωσιακό smartphone με αλουμινένιο περίγραμμα. Το Xperia™ ray «τρέχει» …
στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android™ (Gingerbread 2.3), και εξασφαλίζει πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google και σε πάνω από 200.000 εφαρμογές μέσω του Android™ Market. Διαθέτει Reality Display με οθόνη Mobile BRAVIA® Engine, κάμερα 8.1 megapixel με φακό Exmor R™ και φυσικά δυνατότητα εγγραφής HD βίντεο. 

Το Xperia™ ray ενσωματώνει το κορυφαίο design της αγοράς με πάχος 9.4mm, ένα από τα χαρακτηριστικά για τα οποία η Sony Ericsson έγινε δημοφιλής.

Το Xperia™ ray έχει μπροστινή κάμερα και ανθεκτική στις φθορές οθόνη αφής 3.3’’, με άριστη ανάλυση και φωτεινότητα με εξελιγμένα πλήκτρα αφής. Διαθέτει επεξεργαστή 1Ghz και το “Facebook inside Xperia™” της Sony Ericsson που ενσωματώνει πλήρως το Facebook σε κάθε λειτουργία της συσκευής για μέγιστη κοινωνική δικτύωση.

Το Sony Ericsson Xperia™ ray θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες αγορές από τον Ιούλιο του 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC