“Άλλα” δώρα για τα Χριστούγεννα από το Πλαίσιο!

plaisio-ad

Αυτά τα Χριστούγεννα το Πλαίσιο με το μήνυμα «Άλλο ένα δώρο βαρετό ή…δώρο ‘προχώ’»;  καλεί τον κόσμο να ξεφύγει από τα συνηθισμένα δώρα!

Παροτρύνει το κοινό, σε αυτές τις γιορτές να κάνει τη διαφορά και να επιλέξει  δώρα υψηλής τεχνολογίας και όχι μόνο,  με ευχάριστα λογοπαίγνια και κατηγορίες δώρων για “εμένα”, “ την παρέα” και “ τους δικούς μου” μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων από 0,99€ έως και 1949 €! 

Το Χριστουγεννιάτικο campaign θα υποστηριχθεί με έντονη online επικοινωνία σε όλα τα ελληνικά sites του διαδικτύου, ενώ έχουν δημιουργηθεί ειδικά banners και promo page στο www.plaisio.gr.  Επιπλέον θα υποστηριχθεί με πολλά ραδιοφωνικά μηνύματα & αναφορές στους μεγαλύτερους σταθμούς της Ελλάδας.  Τέλος, διανέμεται ειδικό Χριστουγεννιάτικο έντυπο στα καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα, τα οποία έχουν διακοσμηθεί ανάλογα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC