100.000 νέες περιηγήσεις προστέθηκαν στο Google Earth

100.000 νέες περιηγήσεις προστέθηκαν στο Google Earth
Η Google ανακοίνωσε πως προχώρησε στην ενημέρωση του tour guide (περιήγηση στα αξιοθέατα) του Google Earth σε όλες τις εκδόσεις του προγράμματος, για λειτουργικά Windows (εκδόσεις desktop), Android, και iOS.

Οι προσθήκες αριθμούν περισσότερες από 100.000 νέες περιηγήσεις από δημοφιλείς τοποθεσίες και πόλεις σε 200 χώρες, όπως επίσης και βελτιώσεις σε περιηγήσεις που ήδη υπήρχαν.

Πλέον, οι τρισδιάστατες απεικονίσεις συνδυάζονται και με αποσπάσματα από τη Wikipedia για μια πιο πλούσια εμπειρία, όπως αναφέρουν από τη Google.

Επίσης, στα μέρη που προστέθηκαν, η Google συμπεριέλαβε και 1 εκατομμύριο φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει χρήστες στην υπηρεσία Panoramio και κάθε περιήγηση ολοκληρώνεται με μία συλλογή μικρογραφιών από αυτές.

Οι περιηγήσεις διατίθενται στην έκδοση 7 του Google Earth, αλλά και όσοι έχουν παλαιότερες εκδόσεις μπορούν να απολαύσουν αυτό το χαρακτηριστικό, αφού αυτόματες ενημερώσεις το ενσωματώνουν και σε προηγούμενες εκδόσεις του προγράμματος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC