1.111.111 παραγγελίες για το 2015 στο e-shop.gr!

1.111.111 παραγγελίες για το 2015 στο e-shop.gr!

Το e-shop.gr έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια μια πολύ ξεχωριστή εορταστική παράδοση! Κάθε φορά που συμπληρώνονται οι 1.000.000 παραγγελίες της χρονιάς, ο τυχερός που παραλαμβάνει την εκατομμυριοστή παραγγελία δεν πληρώνει τίποτα!

Κάπως έτσι βρέθηκαν πανευτυχείς τον Δεκέμβριο του 2013 η Κατερίνα Καβάλογλου από την Θεσσαλονίκη, που παρέλαβε το ACER ASPIRE laptop της, μαζί με το HAMA NOTEBOOK STAND που είχε παραγγείλει από το eshop point στην Σταυρούπολη χωρίς να πληρώσει και τον Οκτώβριο του 2014 ο Γιώργος Νικολόπουλος από τα Γιάννενα, που παρέλαβε την τηλεόραση LG LED TV FULL HD, μια παραγγελία δώρο από το e-shop.gr!

Έτσι και φέτος συνεχίζουμε να γιορτάζουμε την προτίμησή σας, αναδεικνύοντας την τυχερή παραγγελία της χρονιάς! Οι 1.000.000 παραγγελίες για το 2015 έχουν ήδη συμπληρωθεί και συνεχίζετε να μας στηρίζετε! Ολοένα και περισσότεροι καλά διαβασμένοι e-shoppers ψάχνουν παντού και τελικά επιλέγουν την πλούσια γκάμα, τις μοναδικές τιμές, τις αποκλειστικές προσφορές και την αξιοπιστία του e-shop.gr για τις αγορές τους! Σας ευχαριστούμε θερμά όλους!

Γι’ αυτό και νικητής φέτος θα είναι αυτός ή αυτή που θα υποβάλει την παραγγελία υπ’ αριθμόν 1.111.111, που φυσικά δεν θα πληρώσει τίποτα! Η παραγγελία με αριθμό 1.111.111 για το 2015 θα συσκευαστεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις του e-shop.gr στο Μενίδι και θα παραδοθεί εντελώς δωρεάν στον τυχερό της αποδέκτη! Το όνομα του τυχερού ή της τυχερής θα ανακοινωθεί στη σελίδα μας στο Facebook και στο site του e-shop.gr στην ενότητα με τα νέα!

Σε ποιον θα παραδοθεί η δωρεάν παραγγελία μας για φέτος; Μείνετε συντονισμένοι και συνεχίστε τις αγορές σας στο e-shop.gr γιατί ίσως την παραλάβετε εσείς!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC