235 εκατομμύρια χρήστες του Facebook παίζουν παιχνίδια στο κοινωνικό δίκτυο

235 εκατομμύρια χρήστες του Facebook παίζουν παιχνίδια στο κοινωνικό δίκτυο

Όπως αποκάλυψε η Facebook, ο αριθμός των χρηστών που παίζει παιχνίδια στο κοινωνικό δίκτυο ανέρχεται πλέον στα 235 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 15% συγκριτικά με την περσινή χρονιά (205 εκατομμύρια).

Σημαντική ώθηση στην αύξηση αυτή φαίνεται πως έχει δώσει και το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών Facebook App Center. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας, οι χρήστες έχουν 2.4 φορές περισσότερες πιθανότητες να κατεβάσουν κάποιο παιχνίδι από το App Center από ό,τι με το προηγούμενο σύστημα του κοινωνικού δικτύου.

Επιπλέον, το 35% των χρηστών αυτών επιστρέφει την επόμενη μέρα για να παίξει το ίδιο παιχνίδι και το 17% αργότερα την ίδια εβδομάδα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον περασμένο μήνα το Facebook App Center επισκέφτηκαν 150 εκατομμύρια χρήστες, ενώ ο συνολικός αριθμός των ‘likes’ του ανέρχεται στα 7.6 εκατομμύρια.

[via TechCrunch]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC