Επιτέλους, το Facebook διαγράφει οριστικά τις φωτογραφίες μέσα σε 30 ημέρες!

Επιτέλους, το Facebook διαγράφει οριστικά τις φωτογραφίες μέσα σε 30 ημέρες!

To Facebook έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για θέματα ιδιωτικότητας και ένα από αυτά είχε να κάνει με τη διαγραφή των φωτογραφιών.

Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που μέχρι πρότινος ένας χρήστης διέγραφε μια φωτογραφία από το λογαριασμό του, αυτή παρέμενε στους servers του κοινωνικού δικτύου εξακολουθώντας να είναι προσβάσιμη σε τρίτους (κρατώντας το link της) ακόμα και τρία χρόνια μετά τη διαγραφή!

Το πρόβλημα αυτό έρχεται να διορθώσει τώρα το Facebook διαγράφοντας ολοκληρωτικά τις σβησμένες φωτογραφίες των χρηστών εντός 30 ημερών. Φυσικά, συγκρινόμενο με άλλες παρόμοιες social υπηρεσίες το διάστημα αυτό δεν παύει να είναι μεγάλο, ωστόσο αποτελεί σημαντική πρόοδο σε σχέση με τη μέχρι τώρα πολιτική της Facebook.

[via ArsTechnica]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC