900.000 νέες συσκευές με Android κάθε μέρα

900.000 νέες συσκευές με Android κάθε μέρα

Πριν από τέσσερις περίπου μήνες, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress της Βαρκελώνης, ο αντιπρόεδρος της Google Andy Rubin αποκάλυψε ότι κάθε μέρα ενεργοποιούνται 850.000 συσκευές με Android. Το νούμερο πλέον είναι αισθητά μεγαλύτερο.

 

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Rubin, ενεργοποιούνται καθημερινά 900.000 κινητά τηλέφωνα με Android. Το νούμερο δεν αφορά τις αποστολές συσκευών στα σημεία πώλησης, αλλά τα κινητά που πωλούνται στους τελικούς καταναλωτές και τίθενται σε ισχύ. Με τη νέα αυτή ανακοίνωση, η Google θέλει να δείξει ότι η πορεία του Android συνεχίζει να είναι ανοδική.

 

Δεν είναι τυχαίο, βέβαια, το γεγονός ότι ο Rubin επέλεξε αυτή τη στιγμή για να δώσει στη δημοσιότητα το νούμερο. Αυτή τη βδομάδα διεξάγεται η σύνοδος WWDC της Apple, οπότε οι συνειρμοί είναι ολοφάνεροι.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC