Αγωγή 5 εκάτ. δολαρίων εναντίον του LinkedIn

Αγωγή 5 εκάτ. δολαρίων εναντίον του LinkedIn
 
https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_1033.jpeg?w=1110
Η διαρροή έξι εκατομμυρίων κωδικών χρηστών του LinkedIn δεν ήταν μόνο ένα πλήγμα για τη φήμη της εταιρείας. Η δημοφιλής πλατφόρμα social media φαίνεται ότι θα μπει σε αρκετές περιπέτειες από το περιστατικό αυτό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αγωγή που κατέθεσε εναντίον της χρήστης της υπηρεσίας υποστηρίζοντας ότι εξαπατήθηκε από το κοινωνικό δίκτυο καθώς η πρακτικές ασφαλείας που αυτό ακολουθούσε ήταν καταφανώς χαμηλότερες από αυτές που εφαρμόζονται στο σύνολο του σχετικού κλάδου.

Μάλιστα ζητάει να της επιδικαστούν 5 εκατομμύρια δολάρια για το γεγονός αυτό.

Αν και θα πρέπει να αποδείξει ότι υπέστη αντίστοιχη ζημία, πράγμα δύσκολο, οπωσδήποτε δεν πρόκειται για ότι καλύτερο για το LinkedIn. Και αυτό γιατί ακόμη και αν η εταιρεία κερδίσει τη δίκη, οπωσδήποτε πολλοί ακόμη θα ακολουθήσουν αντίστοιχη πορεία ελπίζοντας να αποκομίσουν μικρά ή μεγαλύτερα ποσά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC