Επεξεργασία σχολίων και στο Facebook

Επεξεργασία σχολίων και στο Facebook
 
Τη δυνατότητα επεξεργασίας σχολίων έχει ξεκινήσει να δίνει σταδιακά στους χρήστες το Facebook. Πρόκειται για μια αναγκαία λειτουργία που οπωσδήποτε έλειπε από τη δημοφιλή πλατφόρμα social media και η οποία υπήρχε βέβαια από την αρχή στο Google+.

Έτσι λοιπόν όταν κάποιος δημοσιεύσει το σχόλιο του δεν θα βλέπει πλέον το γνωστό “Remove” αλλά ένα νέο εικονίδιο με τον τίτλο “Edit or Remove”. Μέσω αυτού θα μπορεί πια να κάνει διορθώσεις, προσθήκες και αλλαγές σε ό,τι έχει γράψει αντί να το διαγράφει τελείως.

Βέβαια, μετά τις όποιες αλλαγές στο σχόλιο θα εμφανίζεται η επισήμανση “Edited”. Με αυτόν τον τρόπο όσοι το διαβάζουν θα μπορούν να δουν όλο το ιστορικό κάθε ανάρτησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC