Αλλαγές ετοιμάζει το Pinterest

Αλλαγές ετοιμάζει το Pinterest
Η γνωστή υπηρεσία Pinterest, αποφάσισε να αναβαθμιστεί, φέρνοντας νέες αλλαγές στη διαδικασία πλοήγησης αλλά και στο σχεδιασμό των Pins. Η εταιρία φαίνεται να μην επαναπαύεται και προσπαθεί διαρκώς να κάνει όλο και καλύτερη την εμπειρία των χρηστών.

Στον τομέα της πλοήγησης, η εταιρία εστιάζει καθαρά στην ταχύτητα αλλά και την απλότητα, σε σχέση τουλάχιστον με τη σημερινή έκδοση.

Ένα menu στο αριστερό μέρος της σελίδας, θα κάνει την εμφάνισή του, δίνοντας τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών προκαθορισμένων κατηγοριών, ώστε να μπορείτε να χειριστείτε πιο εύκολα την αναζήτηση.

Όσον αφορά τα Pins, προβλέπεται να μεγαλώσουν σε μέγεθος, παρέχοντας επιπλέον πληροφορίες σε αυτά που βλέπει ο χρήστης. Επίσης, πλέον θα εμφανίζονται Pins που είναι σχετικά με αυτό το οποίο κοιτάτε καθώς και Pins που ανήκουν στην ίδια κατηγορία.

Οι νέες αλλαγές είναι ακόμα σε δοκιμαστικό στάδιο, όπως ανακοίνωσε επίσημα η εταιρία, χωρίς όμως να κάνει λόγο για το πότε θα είναι διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC