Αλλαγές στο iOS 7 ίσως οδηγήσουν σε καθυστερήσεις

Αλλαγές στο iOS 7 ίσως οδηγήσουν σε καθυστερήσεις

ios7O Jony Ive με την υπόλοιπη ομάδα θέλουν να εφαρμόσουν ριζικές αλλαγές στο λογισμικό

Έξι μήνες μετά την ανάληψη ευθύνης του software design του iOS, ο Jony Ive φαίνεται πως το έχει πάρει πολύ προσωπικά το θέμα και εργάζεται ασταμάτητα πάνω σε αυτό. Είναι η αλήθεια πως αυτό ελπίζαμε και εμείς μιας και η ιστορία μας έχει δείξει πως σε ότι αναλαμβάνει ο Ive αφιερώνει σώμα και ψυχή για να το κάνει μοναδικό και να τον εκφράζει.Το iOS 7 όπως είναι φυσιολογικό αναμένεται να ανακοινωθεί τον Ιούνιο στο WWDC 2013 και έτσι με λιγότερο από 2 μήνες από την δημόσια παρουσία του θα περίμενε κανείς η Apple να βάζει τις τελευταίες τις πινελιές.

Πηγές πολύ κοντά στην Apple αναφέρουν σήμερα στο Bloomberg ότι το iOS 7 έχει δρόμο ακόμη προς την ολοκλήρωση του μιας και αναφέρουν πως ο Jony Ive με την υπόλοιπη ομάδα του software design θέλουν να εφαρμόσουν δραματικές αλλαγές στο λογισμικό. Νέος σχεδιασμός σε εικονίδια και εξόντωση του σκευομορφικού χαρακτήρα των εφαρμογών της Apple είναι μόνο μερικές από αυτές.Η Apple λοιπόν φαίνεται πως θα κάνει ένα τεράστιο αγώνα δρόμου για να προλάβει να το παρουσιάσει τον Ιούνιο και να το κάνει διαθέσιμο κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο.

Οι φήμες πως μηχανικοί του OS X εντάχθηκαν στην ομάδα του Jony Ive για να βοηθήσουν στην υλοποίηση του iOS 7 φαίνεται να ευσταθούν καθώς και το γεγονός πως για πρώτη φορά στην Apple ειδικά μετά την φυγή του Scott Forstall τα τμήματα του Hardware και του Software της Apple δουλεύουν αρμονικά και σε άμεση συνεννόηση.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC