Η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει Phablet το 2014

Η Apple ενδέχεται να παρουσιάσει Phablet το 2014
iphone6-600x539Αναλυτής προβλέπει την παρουσίαση iPhone με οθόνη έξι ιντσών
Στην τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα πρόσφατα κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple για το πρώτο τρίμηνο του 2013 ο Tim Cook αποκάλυψε σε γενικές γραμμές πολλά από τα μελλοντικά σχέδια της Apple για πρώτη φορά.Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν η Apple θα μας παρουσιάσει ένα iPhone με μεγαλύτερη οθόνη ο Cook δεν απάντησε αρνητικά αλλά είπε πως αυτή την στιγμή και κρίνοντας και από τον ανταγωνισμό μια μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει θυσίες σε πολλούς τομείς όπως αυτούς της ποιότητας των χρωμάτων αλλά και ποιότητας που η Apple δεν είναι διατεθειμένη να κάνει μόνο και μόνο για μερικές ίντσες παραπάνω.

Όπως καταλαβαίνουμε λοιπόν σε καμιά περίπτωση δεν αρνήθηκε το γεγονός πως όταν η Apple θεωρήσει πως είναι έτοιμη θα παρουσιάσει ένα iPhone με περισσότερες ίντσες. Να προσθέσουμε και εμείς πως είναι σχεδόν βέβαιο πως η Apple σίγουρα έχει κάποια τέτοιο πρωτότυπα στα εργαστήρια της.

Σήμερα ο αναλυτής Peter Misek της Piper-Jefferies αναφέρει και προβλέπει πως η Apple το 2014 στο iPhone 6 θα παρουσιάσει μια μεγαλύτερη οθόνη που μπορεί να αγγίζει ακόμη και τις 6 ίντσες μιας και η εταιρεία θα θεωρήσει πως η τεχνολογία είναι πλέον ώριμη για κάτι τέτοιο και θα θελήσει να κοιτάξει τον ανταγωνισμό στα ίσα.

Πηγή:greekapplenews

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC