Αλλάζει το όνομά του για μία θέση στο συνέδριο της Apple

Αλλάζει το όνομά του για μία θέση στο συνέδριο της Apple
 

Τι θα κάνατε για να αποκτήσετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε το συνέδριο της Apple WWDC; Ένας φανατικός οπαδός της εταιρείας του Cupertino είναι διατεθειμένος να αλλάξει ακόμη και το όνομα του.

Τα εισιτήρια για το συνέδριο ήταν μόνο 5.000 και παρόλο που κόστιζαν 1.600 δολάρια έκαστο, εξαντλήθηκαν μέσα σε δύο μόνο ώρες. Επιπλέον είναι αυστηρά ονομαστικά. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να τα μεταπωλήσει.

Προκειμένου λοιπόν να ξεπεράσει το συγκεκριμένο εμπόδιο, άτομο του οποίου τα στοιχεία δεν είναι ακόμη γνωστά έβαλε αγγελία στην οποία προκειμένου να πάρει το εισιτήριο δέχεται όχι μόνο να πληρώσει το κόστος του εισιτηρίου αλλά και να αλλάξει το όνομα του.

Επιπλέον είναι διατεθειμένος να κάνει τα εξής μέσα στο επόμενο έτος για το άτομο που θα του δώσει το εισιτήριο:

Να κάνει υπηρεσίες ενόρκου
Να δώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης
Να κάνει κοινωφελή εργασία η οποία έχει επιβληθεί ως καταδίκη μέχρι 40 ώρες
Να επισκέπτεται τον παππού του πωλητή μια φορά το μήνα

Ακόμη τονίζει ότι στην περίπτωση που το όνομα του πωλητή είναι Jebodiah, προσφέρει άλλα 500 δολάρια!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC