Άμεσες απαντήσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Άμεσες απαντήσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Πριν από μερικούς μήνες αναφερθήκαμε στα σχέδια της Google να αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας της μηχανής αναζήτησής της, υιοθετώντας τη σημασιολογική αναζήτηση. Τώρα, φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη να εφαρμόζει το νέο σύστημα, παρέχοντας άμεσες απαντήσεις και πληροφορίες για τις αναζητήσεις μας πέρα από σχετικές ιστοσελίδες.

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στην παραπάνω εικόνα, κάνοντας μια αναζήτηση του ονόματος ‘Leonardo DiCaprio’, στο δεξί μέρος της σελίδας εμφανίζονται πληροφορίες για το διάσημο ηθοποιό, όπως ένα σύντομο βιογραφικό, ταινίες στις οποίες έχει παίξει και οι δημοφιλέστερες σχετικές αναζητήσεις άλλων χρηστών. Το αριστερό τμήμα της σελίδας παραμένει ως έχει, εμφανίζοντας προτεινόμενες ιστοσελίδες που σχετίζονται με την αναζήτηση.

Προς το παρόν οι αλλαγές είναι εμφανείς σε μια μικρή μερίδα χρηστών και αναμένεται να προστεθούν σταδιακά σε όλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[πηγή dailymail]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC