Αναβαθμίζεται η εφαρμογή του LindedIn για iOS και Android

Αναβαθμίζεται η εφαρμογή του LindedIn για iOS και Android
 

Σημαντικά αναβαθμισμένες είναι πλέον οι εφαρμογές του Linkedin σε Android και iOS καθώς έχει προστεθεί λειτουργία άμεσων ειδοποιήσεων για προσκλήσεις αλλά και like σε πράγματα που έχουν αναρτηθεί από το χρήστη.

Αρκετά βελτιωμένες είναι όμως και οι εταιρικές σελίδες, οι οποίες πλέον επιτρέπουν στα μέλη του να βλέπουν ποιοι από τους συνδέσμους τους εργάζονται σε κάποια εταιρεία, να παρακολουθούν τα νέα των εταιρειών αλλά και να ενημερώνονται σχετικά με ανακοινώσεις για νέες θέσεις εργασίας.

Τέλος, δεδομένου ότι τουλάχιστον το 60% των χρηστών της υπηρεσίας βρίσκεται εκτός ΗΠΑ, το LinkedIn αναβάθμισε την εφαρμογή του για το iPad ώστε να υποστηρίζει 7 επιπλέον γλώσσες και όπως έγινε γνωστό μελλοντικά θα προστεθούν και κάποιες επιπλέον.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC