Έξι συσκευές με BlackBerry 10 θα κυκλοφορήσουν το 2013

Έξι συσκευές με BlackBerry 10 θα κυκλοφορήσουν το 2013
 

Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, η RIM δεν φαίνεται να το βάζει κάτω. Αντιθέτως. Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η άλλοτε κραταιά εταιρεία στο χώρο του mobile πρόκειται να διαθέσει νέα μοντέλα στην αγορά.

Μάλιστα όπως φαίνεται σκοπεύει να κάνει δυναμική προσπάθεια να ανακτήσει μερίδιο της αγοράς smartphones καθώς δεν θα δούμε μόνο ένα ή δύο αλλά συνολικά έξι διαφορετικές συσκευές Blackberry.

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχουν γίνει πάρα πολλά γνωστά για τα νέα μοντέλα. Τα μόνα που ξέρουμε είναι ότι θα έχουν το νέο λειτουργικό BB10 και ότι τουλάχιστον ένα από αυτά θα διαθέτει QWERTY πληκτρολόγιο με ανάλυση οθόνης 720×720 pixels ενώ ένα άλλο οθόνη διεπαφής, με ανάλυση 1280x720pixels.

Επίσης αναφέρεται ότι κάποια από τα μοντέλα αυτά θα είναι πιο προσιτά σε ότι αφορά την τιμή τους προκειμένου να προσελκύσουν άτομα τα οποία δεν θέλουν να ξοδέψουν πάρα πολλά χρήματα για τη συσκευή τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC