Αναβαθμίζεται το Google+ για iPhone

Αναβαθμίζεται το Google+ για iPhone
 
Τελικά δεν περνάει ούτε μια μέρα που η Google να μην βελτιώνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το Google+. Μετά λοιπόν το άνοιγμα της υπηρεσίας Hangouts on Air στο ευρύ κοινό πριν λίγες μέρες, τώρα ανακοίνωσε την αναβάθμιση της σχετικής εφαρμογής για το iPhone.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, στόχος της δεν είναι να έχουν απλώς οι χρήστες πρόσβαση στην υπηρεσία μέσα από τη συσκευή τους. Αντιθέτως στόχος της επανασχεδιασμένης εφαρμογής είναι να προσφέρει νέα εμπειρία για τους χρήστες της αξιοποιώντας τις δυνατότητες του κινητού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για το λόγο αυτό έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην παρουσίαση των φωτογραφιών, πολλά στοιχεία της εμφάνισης της έχουν βελτιωθεί αισθητά ενώ το κουμπί +1 έχει μετατοπιστεί στην κορυφή της οθόνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC