Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των Google Glasses

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία των Google Glasses
 
Μέχρι τώρα οι πληροφορίες που είχαμε για τo Project Glass της Google. Γνωρίζαμε μεν ότι θα έχουν εκπληκτικές δυνατότητες και ότι ήδη χρησιμοποιούνται σε μορφή πρωτοτύπου από στελέχη της εταιρείας.

Αν και ακόμη λίγα πράγματα είναι γνωστά γι’ αυτά, τουλάχιστον έχουμε ένα ακόμη στοιχείο. Τη φωτογραφία που τράβηξε με αυτά ένας υπάλληλος της Google ενώ τα φορούσε.

Πρόκειται για τον Sebastian Thrun ο οποίος στριφογύριζε το γιο του στον αέρα και την ίδια στιγμή τον φωτογράφιζε.

Αν και δεν είναι σαφές αν χρησιμοποίησε κάποια φωνητική εντολή ή κίνηση του ματιού, η φωτογραφία που έχει βγει είναι πάρα πολύ καλή. Αν μάλιστα σκεφτούμε ότι ακόμη το Project Glass είναι στο στάδιο της ανάπτυξης, όταν τελικά τα γυαλιά της Google εμφανιστούν στα καταστήματα είναι βέβαιο ότι θα κάνουν τα smartphones να θεωρούνται παρωχημένα!

Δείτε τη φωτογραφία…

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/05/fetcher_1118.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC