Αναβαθμίζεται το live streaming του YouTube

Αναβαθμίζεται το live streaming του YouTube
 

Αν και πρόκειται για την πλέον δημοφιλή πλατφόρμα προβολής βίντεο στον κόσμο, το YouTube γνωρίζει ότι προκειμένου να διατηρήσει την πρωτοκαθεδρία του στο χώρο οφείλει να βελτιώνει το προϊόν του συνεχώς. Στο πλαίσιο της προσπάθειας αυτής λοιπόν, η υπηρεσία ανακοίνωσε κάποιες αρκετά σημαντικές αλλαγές.

Η βασικότερη είναι η δυνατότητα που έχουν πια οι παραγωγοί live streaming είτε να προβάλουν διαφημίσεις κατά τη διάρκεια μιας προβολής είτε να χρεώνουν για αυτήν. Επιπλέον έχουν προστεθεί και νέες λειτουργίες, όπως real-time analytics, μια νέα προβολή preview αλλά και δωρεάν Wirecast το οποίο δίνει τη δυνατότητα για επαγγελματική προβολή live γεγονότων απευθείας στο YouTube Live από το desktop του χρήστη.

Βέβαια, αν και υπάρχει μεγάλη ζήτηση της υπηρεσίας YouTube Live από χρήστες και παραγωγούς ακόμη αυτή προσφέρεται σε αρκετά περιορισμένη μορφή. Παρόλα αυτά η Google διαβεβαιώνει ότι σύντομα θα έχουν πρόσβαση όλοι όσοι θέλουν να την χρησιμοποιήσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC