Αναφορές για ξεθώριασμα του χρώματος στο σώμα του iPhone 5

Αναφορές για ξεθώριασμα του χρώματος στο σώμα του iPhone 5
 
Φαίνεται τελικά πως κάθε γενιά iPhone αντιμετωπίζει και ένα σημαντικό πρόβλημα κατά την κυκλοφορία της. Στο iPhone 4 είχαμε το «antennagate», στο iPhone 4S την μικρή διάρκεια της μπαταρίας και τώρα οι χρήστες του iPhone 5 αναφέρουν πως οι συσκευές τους «ξεφλουδίζουν» ενώ παρατηρούν και μικρές γρατζουνιές και «λακκούβες» στις γωνίες της συσκευής με μηδενική χρήση!

Βέβαια το ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι γνωστό για την ευαισθησία του και την ελαστικότητα του. Είναι αρκετά εύκολο να ξεφλουδίσει το χρώμα ειδικά σε κακομεταχείριση της συσκευής, ενώ οι περισσότερες συσκευές που χρησιμοποιούν ανοδιωμένο αλουμίνιο εμφανίζουν σίγουρα κάποιες μικροφθορές μετά από αρκετό καιρό χρήσης.

Σίγουρα όμως κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει με μια συσκευή σχεδόν μόλις βγαίνει από το κουτί, κάτι που δείχνει πως η Apple δεν ήταν τόσο αυστηρή όσο θα έπρεπε κατά τον έλεγχο της ποιότητας του προϊόντος της. Βεβαίως οι κάτοικοι των ΗΠΑ δεν θα πρέπει να ανησυχούν αφού η Apple είναι σχεδόν σίγουρο πως θα προσφέρει αντικατάσταση της συσκευής σε όσους χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Το GSMarena αναφέρει πως το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και στο λευκό iPhone, ενώ η Apple δεν έχει ακόμα προβεί σε δηλώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC