Ανακαλύψτε ψεύτικους followers στο Twitter

Ανακαλύψτε ψεύτικους followers στο Twitter
 
Όσο αυξάνονται οι χρήστες αλλά και η δημοτικότητα του twitter, τόσο αυξάνονται και οι spammers που δημιουργούν ψεύτικους λογαριασμούς προκειμένου να ταράξουν τους υπόλοιπους χρήστες στην διαφήμηση.

Από τότε που αποκαλύφθηκε πως περίπου 83 εκατομμύρια λογαριασμοί στο Facebook είναι ψεύτικοι, αρκετοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν συμβαίνει το ίδιο και στο twitter, ή μάλλον αν συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό.

Δεν έχει γίνει προς το παρόν κάποια αντίστοιχη έρευνα, μια web-based εφαρμογή όμως σας προσφέρει την δυνατότητα να δείτε πόσοι από τους followers σας στο twitter έχουν ψεύτικο λογαριασμό καθώς και πόσοι από αυτούς είναι ανενεργοί χρήστες.

Την εφαρμογή θα την βρείτε στην διεύθυνση fakers.statuspeople.com και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε αφού την κάνετε authorize στον λογαριασμό σας.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_943.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC