Εστιατόριο προσφέρει κίνητρα σε όσους δεν χρησιμοποιούν κινητό

Εστιατόριο προσφέρει κίνητρα σε όσους δεν χρησιμοποιούν κινητό
 
Χάρη στον πολλαπλασιασμό των κινητών τηλεφώνων, τώρα πια μια έξοδος για καφέ η φαγητό περιλαμβάνει και την ενασχόληση με αυτά, σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Από επαγγελματικά τηλέφωνα μέχρι φωτογραφίες και σχολιασμός του φαγητού στο twitter, η τεχνολογία πολλές φορές μας κάνει να παραμελούμε τις προσωπικές μας σχέσεις. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουμε γίνει μάρτυρες μιας παρέας σε καφετέρια ή εστιατόριο από την οποία οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, ασχολούνται μονίμως με το κινητό τους;

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Λος Άντζελες λοιπόν αποφάσισε να παρακινήσει τους πελάτες του να επικεντρωθούν στις προσωπικές τους σχέσεις, απολαμβάνοντας την παρέα και το γεύμα τους χωρίς να τους διακόπτουν τηλέφωνα, μηνύματα ή email. Αυτό προσπαθεί να το καταφέρει προσφέροντας έκπτωση 5% σε όσους παραδώσουν το κινητό τους προτού σερβιριστούν.

Ο Mark Gold δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό KPCC πως σκοπός της προσφοράς είναι να δημιουργήσει ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον στο εστιατόριο του. «Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα όπου οι πελάτες μας έρχονται και πραγματικά απολαμβάνουν το φαγητό, την παρέα τους και την συνολική εμπειρία» είπε, για να προσθέσει πως «θέλουμε οι άνθρωποι να έρθουν πιο κοντά και πάλι.»

Η προσφορά αυτή έρχεται να «συμπληρώσει» ένα παιχνίδι που είχε ιδρύσει ένας ακόμα chef άπό την καλιφόρνια, με το όνομα Phone Stack. Η ιδέα είναι πως αφού καθήσουν στον τραπέζι όλοι τοποθετούν τα κινητά τους στο κέντρο του τραπεζιού. Όποιος από αυτούν προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει το κινητό του, ανεξαρτήτως του λόγου, θα πρέπει να πληρώσει τον λογαριασμό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC