Ανακοινώνεται σύντομα το πρόγραμμα αναβάθμισης από τα Windows 7 στα Windows 8

Ανακοινώνεται σύντομα το πρόγραμμα αναβάθμισης από τα Windows 7 στα Windows 8

Η Microsoft αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο επόμενο διάστημα το πρόγραμμα που προβλέπει κίνητρα για την αναβάθμιση από τα Windows 7 στα επερχόμενα Windows 8. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

 

Εν όψει των Windows 8, πολλοί καταναλωτές προτίθενται να αναβάλουν την αγορά νέου υπολογιστή με Windows 7 μέχρι την κυκλοφορία των νέων PC με τα καινούρια Windows. Για να αποτρέψει την προσωρινή “καθίζηση” στην αγορά των Windows, η Microsoft ετοιμάζει ένα πρόγραμμα που προβλέπει την αναβάθμιση στα Windows 8 με μειωμένο κόστος. Σημειωτέον ότι το πρόγραμμα αυτό αφορά τις άδειες των Windows 7 που θα πουληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα και όχι αυτές που έχουν ήδη διατεθεί στους καταναλωτές.

 

Όσοι έχουν έκδοση Windows 7 Home Basic ή καλύτερη θα μπορούν να αναβαθμίσουν με έκπτωση στα Windows 8 Pro. Οι οικονομικές παράμετροι του προγράμματος ενδέχεται να ανακοινωθούν στις 2 Ιουνίου, ημερομηνία κατά την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει και η έκδοση Windows 8 Release Candidate.

by PC Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC