Νέα λειτουργία μεταφοράς αρχείων στα Facebook Groups

Νέα λειτουργία μεταφοράς αρχείων στα Facebook Groups

Ακόμα μια ενδιαφέρουσα λειτουργία ετοιμάζει η Facebook, παρέχοντας αυτή τη φορά τη δυνατότητα στους χρήστες να ανταλλάσουν τα αρχεία της επιλογής τους εντός του κοινωνικού δικτύου. Η νέα λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στα Facebook Groups μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ενώ το κάθε αρχείo δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 25MB.

Ο μοναδικός περιορισμός της λειτουργίας έγκειται στον τύπο των αρχείων και συγκεκριμένα δεν επιτρέπεται η αποστολή μουσικών ή εκτελέσιμων αρχείων. Στην προσπάθεια της να αποτρέψει τυχόν ανταλλαγές πειρατικού υλικού, η Facebook τονίζει ότι “οι χρήστες θα μπορούν να αναφέρουν τα εν λόγω αρχεία με τον ίδιο τρόπο που αναφέρουν και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο εντός του κοινωνικού δικτύου”.

Τέλος, αν τα 25MB σας φαίνονται λίγα, θυμίζουμε την εφαρμογή Pipe που υπόσχεται  μεταφορά αρχείων μέχρι και 1GB.

[πηγή mashable]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC